Trainster Lieve Vander Linden zit samen met deelnemers in een cirkle

Wat klanten zeggen

Ontdek hier hoe klanten een traject bij Deep LeVeL Teams ervaren hebben. 

Intense maar zeer leerrijk traject met een docent die duidelijk vanuit een grote kennis, ervaring en gedrevenheid voor de groep staat.
AVH uit OLVW

Zeer leerrijke opleiding. Toepasbaar in veel situaties. De sfeer in de groep was goed dankzij de begeleiding van Lieve.
Katleen De Winter uit Zwevegem

Een intense maar enorm leerrijke cursus waarbij actief werd deelgenomen door de hele groep. Iedereen krijgt de kans om aan het woord te zijn, zonder onnodige druk, maar wel net buiten de comfortzone. Oefeningen gaven de kans om in een veilige omgeving situaties aan te kaarten en aan te pakken. Bedankt, Lieve!
Lauren Schuerewegen uit Antwerpen

Het is een meerwaarde om het volledige traject te volgen en niet maar enkele modules. Eigenlijk zou iedereen die in een sociaal-werk-context fungeert deze opleiding moeten volgen. Iedereen zou hier baat bij hebben.

De lijn en opbouw van de 5-daagse training zat heel goed in elkaar. De volgende dag bouwde verder op de vorige opleidingsdagen. Er was een goede balans tussen theorie en praktijk. Ik heb al heel veel trainingen gedaan waar ik heel veel vragen en twijfels had over de theorie en waar de praktijk te veel los stond van wat we geleerd hadden. Nu was het een heel goede setting en facilitatie door de docent. Wat zeker hielp was vanaf de eerste dag haar oproep tot eigenaarschap.
Eva Plessers uit Bilzen

Dynamische, no-nonsense aanpak. Lieve neemt tijd om een vertrouwensband op te bouwen. Zeer nuttige training. Onmiddellijk toepasbaar. Zeer deskundig gegeven in een veilige omgeving. Je kan niet anders dan hiermee aan de slag gaan!

Wat ik geleerd heb

  • Duidelijk communiceren t.o.v. medewerkers zonder opdringerig over te komen
  • Beter en aandachtiger luisteren
  • Minder onderbreken, de andere zijn zeg laten doen
  • Juiste vragen stellen

Iedereen zou deze training moeten volgen, zeker personen in een leidinggevende functie. Het is belangrijk om de juiste vragen te stellen en in deze training heb ik hiervoor goeie tools aangereikt gekregen.
Kristof Benaets - De Gouden Liniaal


Ik liep aan tegen "half" luisteren. Ik heb geleerd te luisteren naar wat iemand echt zegt en hierop in te gaan door door te vragen. Zo bekom ik meer informatie over hoe iemand zicht voelt of wat iemand werkelijk bedoelt met wat hij/zij zegt.
Wim Dirckx - De Gouden Liniaal

Door te leren communiceren wordt het eigen gedrag aangepast. Praktische opleiding waar je zelf ook gecoacht wordt. Je krijgt handige tips en inzichten mee. Door het inoefenen zie ik het nut ervan in.
Natasja uit Aartselaar

Lieve is een super goede docent. Ze geeft duidelijke uitleg maar zet je ook dadelijk aan het werk.
MF uit Herstel

Heel interessant traject waarbij elke trainingsdag logisch op de volgende volgt, en waarbij zaken die aan bod zijn gekomen steeds toegepast kunnen worden. De docent heeft enorm veel kennis en brengt die ook helder over.
Kristof Custers uit Ramsel

Zeer interessant, heel interactief. Veel geleerd en ga het zeker gebruiken!
Annemie uit Diepenbeek

Opbouwend traject, integere manier van training geven, mooie groepsdynamiek. Interactief en toepasbaar op de rol van MER-coördinatoren. Respectvolle en integere omgeving.
Nele Dhaese uit Destelbergen

Er worden vanuit de theorie zeer concrete en nuttige tools aangereikt m.b.t. effectieve communicatie. De oefeningen zorgden ervoor dat de praktische toepassing duidelijk werd.
Bram uit Gent

Voor de start van de training had ik moeite met persoonlijke emoties en interpreteerde ik veel. Bepaalde vormen van gedrag of communicatie deden me blokkeren. Ik heb geleerd om bij de feiten te blijven en met mijn volle aandacht bij de persoon te zijn tijdens gesprekken. Ik heb tools geleerd om een gesprek zo te leiden dat ik inzicht krijg in de ander en mezelf zonder daarbij in conflict te komen.
Jan Thys - De Gouden Liniaal


De sessie met Lieve was enorm verhelderend voor ons als ‘ondernemersduo’. Aan de ene kant was het fijn om de structuur te volgen van de ‘ontwikkelcirkel’, maar hierbinnen ondervonden we echter ook voldoende vrijheid om onze vragen en bezorgdheden te kunnen delen. Lieve stelt vragen  

die er echt toe doen en op die manier ga je de dingen echt wel anders bekijken. We zouden Lieve beschrijven als professioneel, betrokken en warm. Bedankt Lieve. 


Door de uitleg van Lieve en de verhelderende gesprekken heb ik snel resultaat geboekt.

“Voor ik bij Lieve in coaching kwam worstelde ik met hoe ik omging met bepaalde dingen. Ik merkte dat ik bepaalde gebeurtenissen moeilijk kon plaatsen, kanaliseren of loslaten, waardoor ik mij moeilijk kon concentreren op mijn werk en eindeloos bleef piekeren en moeilijk kon slapen. Ik wou dus een oplossing vinden om ‘negatieve’ dingen even te parkeren want dit had een te grote invloed op mijn algemene gemoedstoestand terwijl ik normaal gezien een heel vrolijk persoon ben. 
 

Omdat ik merkte dat ik er op mijn eentje niet uitkwam heb ik een 15-tal coaches opgezocht en met elkaar vergeleken, en na een telefonische kennismaking was ik ervan overtuigd dat Lieve de geschikte persoon was om mij te helpen. 

Een goeie beslissing, want dankzij een gekaderd en vastomlijnd traject heb ik nu het gevoel dat ik ‘de dingen’ beter beheers. 

We gingen aan de slag met mijn gedachten, welke gevoelens daarbij kwamen kijken en hoe ik in mijn kracht kon blijven staan, hoe ik ervoor kon zorgen dat externe dingen minder invloed hebben op mijn dagelijkse denken, doen en laten. 

Ik leerde dingen beter plaatsen, kaderen, in perspectief zetten en ook positiever evalueren, kijken naar het grotere plaatje en beseffen waar ik invloed op heb en waar niet. 


Vooral het loslaten wat je zelf niet in de hand hebt, en weten dat je eigenlijk enkel kunt beïnvloeden hoe jij naar dingen kijkt en zelf beslist hoe je ermee omgaat waren voor mij een eye-opener die ik dagdagelijks toepas. 

Niet enkel meer voor de ‘problemen’ waarvoor ik in eerste instantie bij Lieve kwam maar ook in alledaagse kleine dingen. Ik vind dat de coaching mij dus ook in andere opzichten echt verrijkt heeft. 


Ik raad een traject bij Lieve zeker aan aan anderen (wat ik ook al gedaan heb ondertussen) en eigenlijk al heel ‘low profile’ – vanaf het moment dat je met iéts zit, eender wat, kan het al enorm opluchten om er gewoon eens over te babbelen tegen iemand. Lieve luistert naar jou, écht naar JOU, zonder oordeel, en geeft je een zeer veilig gevoel: alles is oké. Alles is goed, gewoon zoals het is, want ‘het is’. Vanuit die veiligheid durft Lieve je ook uitdagen, vragen stellen waar je eigenlijk nog niet hebt bij stilgestaan, die misschien op ’t eerste zicht confronterend kunnen lijken maar waarvan het doel steeds is om jou mee op jouw pad te helpen."

Lees meer getuigenissen ↓ 

Lieve,
Ik ben zeer dankbaar voor de vorming die je hebt gegeven op onze school. Jij hebt zeker een zaadje gepland in ons. Ik geloof er in dat wij dit zullen laten groeien en bloeien. Ikzelf ben er nu al mee aan de slag. - S.H. Encora

Met de training Effectiever communiceren met NLP  kan je meteen aan de slag. Respect voor jezelf en de ander staan centraal doorheen de cursus. Ik heb in eerste instantie inzicht gekregen in mijn eigen communicatiepatroon en belemmerende overtuigingen en ook een eventueel “emotioneel moeras” herken ik nu makkelijker. Dit inzicht is cruciaal voor een open en constructieve communicatie. Ik ervaar de cursus vooral als een bewustwordingsproces waarbij er ook na afloop van de cursus veel ruimte is om te oefenen en bij te leren. Een verrijking zowel op persoonlijk vlak als op het vlak van communicatietechnieken. Sofie Huylebroeck van MIPS nv


Ik wil je ook nog bedanken voor jouw ondersteuning, begeleiding en coaching in mijn niet zo goede periode waarbij ik mijzelf beetje bij beetje kon heropbouwen en terugvinden. Mijn grootste vooruitgang heb ik wel geboekt vanaf het moment dat ik voor mijzelf beslist had dat ik niet meer terug ging naar de eerste werkgever alhoewel ik fijne collega’s ging achterlaten en andere verworvenheden...Met de nieuwe en opgeklaarde inzichten en de heroverde zelfkennis die ik bij jou heb opgestoken kan ik nu weer verder in mijn loopbaan! Ik ben blij dat mijn intuïtie mij destijds naar jou geleid heeft als perfectionisme coach. Het werd zoveel meer…Oprecht dankjewel hiervoor!

Ik heb enorm veel werk en zag er tegenop om met mijn team aan de slag te gaan. Achteraf kan ik zeggen dat ik blij ben dat het uitgeklaard is, waar we tegenaan liepen. Deze Ontwikkelcirkel maakt dat we een stevig fundament hebben, en dat is belangrijk. Dank je wel om me even te doen vertragen! Anouk Mattheeuws

Lieve heeft een inspirerende aanpak, vindt een goed evenwicht in bekrachtigen en ideeën aanreiken om te kunnen evolueren. Ze heeft een uitstekende achtergrondkennis. Ik ga met een mooi rugzakje terug naar mijn werksituatie. Ingrid Donceel - Ziekenhuisschool UZ Leuven

Als nieuwe leidinggevende kwam deze cursus op het juiste moment! Ik durf nu veel meer gesprekken aangaan met de mensen in mijn team! Kurt Jacobs - Ternat
 

Vooral het inzicht gekregen dat je moet loslaten hoe je denkt dat iemand is. Dan neutraal dingen bevragen. Je komt dan tot verrassende inzichten. Fantastisch! Cindy Meersman - Merksem 


Centrum Nascholing Onderwijs 

  • Heel interessant! Veel te kort! Meer tijd nodig.
  • Interactie! Perfecte lesgeefster! Vraagt naar meer!
  • Leer de ander zijn "kaart" kennen!
  • Vele kapstokjes meegekregen. 
  • Veel geoefend in kleine groepen!


De docent heeft heel wat kunnen losweken en activeren. De start van de sessie, nl. met gezag een klimaat van vertrouwen afbakenen, was professioneel.

Lieve kan vanuit verschillende perspectieven in kaders, vlot switchen tussen onderwerpen waardoor wij als groep tot de kern van het probleem zijn kunnen komen en met ingeoefende nieuwe vaardigheden vol goede moed in een ontspannen sfeer terug naar huis kunnen gaan. Bedankt!

Op een rustige maar toch ook zeer directe wijze werden de deelnemende leden betrokken bij het gesprek. Daarenboven zijn we als groep niet met een lege doos naar huis gegaan, maar hebben we heel wat huiswerk meegekregen voor de volgende maanden en jaren. DK - Boortmeerbeek

De training Effectiever communiceren met NLP heeft me vele nieuwe inzichten bijgebracht. De inhoud wordt ook op een andere manier benaderd dan het vattelijke. Je ontwikkelt je zelfbewustzijn en komt dichter bij jezelf. Lieve spreekt vanuit ervaring en op een heel duidelijke manier. We hebben concrete oefeningen gedaan zodat we nog meer inzicht kregen in de theorie. Ik heb ontdekt dat je als leerkracht je leerlingen kan sturen naar waar je wilt en dat jezelf ontwikkelen heel belangrijk is als leerkracht. Elisabeth - Leuven

We hadden met ons team al verschillende initiatieven genomen om eigenaarschap in het team aan te wakkeren. Dit bleken kortetermijnoplossingen. Het is pas door een Deep LeVeL training te volgen dat het ons duidelijk is geworden hoe we de intrinsieke motivatie naar boven kunnen halen. Krachtig!

Lieve is een warme hartelijke vrouw. Ze heeft een enorme kennis en bagage die ze op een authentieke manier toepast op verschillende vraagstukken en doelen die ik had. Ze is zo krachtig in haar vraagstelling en feedback geven op een manier die aanzet tot zelfreflectie. 


In ons team ondervonden we veel hindernissen omdat de communicatie niet vlot verliep. Zeker wanneer er beslissingen moesten genomen worden die moeilijk lagen. Ik besef dat er veel geïnterpreteerd wordt vanuit jezelf zodat je vast komt te zitten. Ik heb geleerd om breder te kijken en door te vragen. Zo kom je meer te weten en krijg je andere inzichten. Ik raad de cursus aan omdat deze in vele situaties bruikbaar is. Van je professionele context tot in privésituaties. En de cursus verruimt ook je eigen inzichten. Yves Loosen - Föhrenbach


Tijd nemen om als team te werken aan communicatievaardigheden en het leren coachen, is al waardevol. Als dan de lesgeefster weet voor te doen, te benoemen, ed., dan is het ontwikkelen en leren echt gestimuleerd! Marije - Encora 


Tijdens de training Effectiever communiceren met NLP heb ik inzicht verworven in mijn eigen functioneren en in de kracht van taal als hulpbron. Coaching op maat door Lieve. Verrijkend en voedend. Agnes Luyckx - Don Bosco BuLo Halle

Lieve is een krachtige facilitator. Ze stelt goede reflectievragen die me tot nieuwe inzichten brachten. Zo een Ontwikkelcirkel voedt me en ik ben heel blij dat ik meegedaan heb.

Lieve is enorm gedreven en springt zonder moeite over van het theoretische naar feedback voor elk van ons. Haar ervaring met coachen en lesgeven laat het tempo en de concrete feedback nooit verslappen. Mieke Cantineaux

Een uitstekende vorming die je op korte tijd heel wat inzichten en technieken meegeeft. Mike Desmet, Borgerhout

Deze training houdt je als leerlingenbegeleider een spiegel voor en geeft duidelijke handvatten om aan de slag te gaan met leerlingen en collega's. Een goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Leerlingbegeleider, Malle

Aangename, leerrijke training met veel ruimte voor vragen, discussie en inoefening. Kathleen Verfaillie - Tienen

Ik vond het een zeer leerrijke ervaring dat je ook kunt communiceren op een zodanige manier dat je niet altijd gelijk hoeft te krijgen; dat je leert luisteren naar de andere en dat je zelf meer inzicht krijgt in je gesprekspartner. En je brengt de ander ook tot inzicht. Tanja den Hertog - Haasrode

Als team kan je enkel groeien als ieder individueel lid zijn verantwoordelijkheid kan en durft opnemen. Hiervoor moeten meerdere (rand)voorwaarden in balans gebracht worden. Dit evenwicht vinden, bespreken en vastzetten is niet altijd evident. Als we soms te dicht op elkaar zitten en slechts vanuit één model of denkkader naar de realiteit kijken, is het bijzonder waardevol om externe ondersteuning van Deep LeVeL Teams in te roepen.

Deze meerdaagse training geeft perspectief om als directieteam te groeien. Speelt in op de behoeften van het team. Jan Van Eyken -Mechelen

Opleiding waarbij de docent inspeelt op de noden en vragen/problemen van de cursist. Daarom was de opleiding heel concreet en bruikbaar. Katelijne Dedeurwaerder - Kessel-Lo

Tijdens een oefening heb ik ontdekt dat ik in een discussie mijn vragen zodanig stelde dat ik mijn eigen gelijk wilde halen. Nu ervaar ik dat het anders kan en veel meer oplevert voor alle partijen.

Voor mij toch een "nieuwe" wereld die openging. Hoe gesprekken te voeren zonder persoonlijk te worden. Dirk

Ik neem heel wat zaken mee die me helpen bij het voorbereiden van (team)gesprekken. Het verrast me hoe snel en onbewust ik enkele zaken heb opgepikt. Het is een zoektocht, maar ik heb tools gekregen die ik kan gebruiken.

De stap naar NLP-coaching is er gekomen omdat ik al jaren regelmatig in therapie ging om over mijn problemen te praten. Maar ondanks het feit dat praten  goed is, had ik daar op een gegeven moment genoeg van. Ik wilde effectief iets veranderen in mijn eigen gedrag waar ik me dikwijls aan stoorde. Deze verwachting voor 200 % ingelost! Nieuwe te volgen wegen hebben zich geopend. Als voorbeeld kan ik verwijzen naar het feit dat Lieve me zei dat je in de eerste plaats best een goede relatie met jezelf hebt. Dat wist ik wel maar op de één of andere manier was dat nooit echt binnen gekomen bij mij. Lieve heeft het mij op een andere manier uitgelegd en nu begrijp ik het wel.  Ik ben nu veel meer blij met wat ik doe, blij met mezelf. 


In een groep waar discretie gerespecteerd wordt, kom je op een leerrijke manier anderen én jezelf tegen. Lieve brengt op een aangename en luchtige manier technieken aan die mij in staat stellen om informatie op een vruchtbare wijze te verkrijgen bij gesprekspartners. Daarnaast ontdek ik een verfijnde manier van feedback. Ik ben bewust geworden van mijn eigen capaciteiten om een goede communicatie d.m.v. juiste vraagstelling en interpretatie van antwoorden. Uiteindelijk wil ik eenvoudigweg begrijpen wat er leeft bij de andere en niet zozeer wat er gezegd wordt. Yves Willemaers - Hasselt 

Eén van de betere, om niet te zeggen, de beste opleiding die ik tot nu toe gevolgd heb. Van der Steen Marnix - Aalst


Lieve heeft de tools aangereikt die nodig zijn om verder en dieper te kunnen gaan graven in een bepaald gedrag of gebeuren. A.d.h.v. tools kom je tot diepere gesprekken, met een gevoel van verbinding en vertrouwen. Wat leidt tot betere relaties en soms onverwachte oplossingen of inzichten die anders een blinde vlek zouden blijven. J. V. - Encora

Lieve reikt verhelderende inzichten aan die meteen in elke gesprekssituatie, professioneel en privé, toegepast kunnen worden. Bedankt! Ik ga er verder mee aan de slag. Caroline Poot

Lieve confronteert je op een rustige, vriendelijke manier met de gaten in je communicatiepatronen om ze dan op te vullen met tips en leerstof. De manier van lesgeven, in een kleine groep met veel ruimte voor oefening, is ideaal om meteen aan de slag te gaan met hetgeen aangeleerd wordt. Ook de spreiding van de drie dagen is ideaal omdat je tussenin ook in de realiteit kan oefenen, en dan in de les daarover weer feedback kan krijgen. Ynske Reynaert

Door de training ben ik zekerder om gesprekken aan te gaan met teamleden. Ik kreeg een duidelijk kader mee en door de vele concrete typevragen heb ik voldoende houvast om de gesprekken te voeren.

Voortreffelijke dienstverlening. Maud Delvoie Voka Vlaams – Brabant

Ik heb mezelf beter leren kennen. Ik besef nu dat door een kleine verandering in mijn houding tijdens de communicatie met collega's, ik veel meer kan bereiken. Anne De Nies - Denderleeuw

Lieve laat in haar manier waarop ze de training geeft al meteen in levende lijve zien hoe je NLP en de andere onderdelen toepast. (bijv. door de vragen die ze je stelt.) De training heeft een goede combinatie van theorie en oefening en geeft veel inzicht in je eigen rol in je communicatie en hoe je daar bewust mee kunt omgaan. Heel verhelderend en ook leuk! G. B. - Antwerpen

De aanpak was doordacht en vanuit een bepaalde visie/technieken. Door vooral in te zetten op het (leren) luisteren, is er ruimte voor verdere ontwikkeling van het team ontstaan. Marc Steemans - Muizen
 

Inzichten zijn verruimend door gebundelde oplijsting van wat er achter gesproken woorden zit en hoe je hier best op reageert door de gepaste open vragen te stellen. Ik zal zeker meedragen dat luisteren veel positiever en productiever werkt dan zelf antwoorden te geven. Het is verrassend hoe je via de neurologische niveaus van Dilts vrij vlug komt tot het in kaart brengen van een missie voor jezelf. Gerd Loris - Tienen 

Neem contact op

Belgium

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Onze privacyverklaring is van toepassing.

Wil je dat jouw feedback impact heeft?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-book
10 tips om feedback te geven met impact

Je krijgt max. 2 mails per maand en
 je kan op elk moment uitschrijven


e-book - 10 tips om feedback te geven met impact