Dame met zwarte haren, ellebogen op tafel en hoofd steunend op handen. Plant in jutte mand staat naast haar

Het Vorkmodel

Een sterk onderbouwde methodiek om aan persoonlijke ontwikkeling te doen.
Deep LeVeL Coachen is een gelaagd proces met een duurzaam langetermijneffect.

Het Vorkmodel ©

Wat?

Het Vorkmodel is een viersporenmodel om welgevormde persoonlijke ontwikkeling te structureren.

Voordeel?

Tijdens je coachingtraject wordt je proces gestructureerd op 4 sporen: zelfsturing, project, identiteit en groter geheel. De wirwar van gedachten wordt 'ont-wikkeld' op 4 LeVeLs. Deze manier van werken creëert bewustzijnsverruiming en je krijgt meer rust in je hoofd.Lees verder ↓

Het proces

Tijdens een Deep LeVeL Coachingtraject doorloop je een persoonlijk groeiproces dat samengevat wordt in jouw persoonlijke VORK.

Het gaat vooral over in interactie gaan en de dialoog zijn werk laten doen. Om tijd te geven aan dit dieperliggend proces, laten we twee weken tussen elk gesprek.

Tijdens het traject gebruik ik verschillende tools zoals: NLP-oefeningen, logische niveaus, werken met metaprogramma's, het kernkwadrant, mijn tool voor emotionele intelligentie, e.d.

Grondlegger

De ontwikkelingsgerichte visie en het daaraan gekoppelde Vorkmodel © is bedacht door Rudy Vandamme. Hij ondersteunt coaches en professionals om persoonlijke ontwikkeling te koppelen aan de welgevormde ontwikkeling van het groter geheel, van mens en maatschappij. 

De vier sporen

Tijdens een Deep LeVeL Coachingtraject brengen we helderheid op vier sporen. NLP is mijn belangrijkste tool om jou hierin te begeleiden. 

Het projectspoor

Waar loop je nu tegenaan? Wat werkt niet meer in je leven? Wat is je doel met de coaching? We onderzoeken wat je écht wil bereiken. Wat is je doel achter je doel?

Het identiteitsspoor

In het kader van je doel te bereiken, ontdek je welke waarden belangrijk zijn voor jou. Je krijgt een beter zicht op je functioneren als mens. Je bent in staat om de patronen die je belemmeren te switchen naar patronen die je vooruit helpen.

Wat heb jij als persoon nu te leren? Wie wil je zijn? Waarin ligt je persoonlijke ontwikkelingsuitdaging om je doel te realiseren?

Het zelfsturingsspoor

Hoe stuur je jezelf aan in verband met je doel? Hoe ga je aan de slag met je uitdaging? Je ontdekt je patronen van zelfsturing.

Het groter geheel

Wat is het effect op je omgeving wanneer je je doel realiseert? 

Op welke manier draagt je persoonlijke ontwikkeling bij aan de ontwikkeling van het groter geheel? Wat is je missie?

Je beseft meer en meer dat je altijd in relatie staat tot anderen. Jouw persoonlijke ontwikkeling heeft een positieve impact op de groei van de grotere gehelen waar je deel van uitmaakt zoals je team, je gezin, familie, vrienden, je buurt en gemeente, de samenleving, ...

Dame schrijft in een schrift

Train the trainer
Het Vorkmodel wordt ook aangeboden als een Train the coach. 
Leer je collega's coachen op 4 LeVeLs.

Neem contact op

Belgium

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Onze privacyverklaring is van toepassing.

 

Wil je dat jouw feedback impact heeft?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-book
10 tips om feedback te geven met impact

Je krijgt max. 2 mails per maand en
 je kan op elk moment uitschrijven