Lieve Vander Linden legt het Vorkmodel uit dat op de flipchart getekend staat

Deep LeVeL Coaching

 Versterk je eigenwaarde en emotionele intelligentie. Ga bewust om met je gedachten, oordelen en emoties. Activeer je motivatie en cognitieve lenigheid. Behoud je energie. Vermijd stress en burn-out. 


Be the change you want to see

Als Deep LeVeL Coach ben ik ervan overtuigd dat jouw persoonlijke ontwikkeling een positieve bijdrage levert aan de werking van je team. Je hebt meer impact dan je denkt! Tijdens het traject versterk je de 5 meta-skills, ontwikkel je je emotionele intelligentie en krijg je een gezond zelfvertrouwen.

Deep LeVeL Coaching

DLC is niet enkel resultaats- en oplossingsgericht. DLC is ook ontwikkelingsgericht. Dat wil zeggen dat ik op verschillende LeVeLs coach: zelfsturing, project, identiteit en groter geheel
 

We kijken naar wat je wilt, naar hoe je op weg bent naar je doel, naar wie je wilt zijn en naar het effect hiervan op je collega's en werk, op je gezin, familie, buurt en ook op mens en maatschappij. 


Tijdens het traject krijg je een beter zicht op je functioneren. Je bent in staat om de patronen die je functioneren belemmeren te switchen naar patronen die je vooruit helpen. Je kan om met complexe situaties en moeilijke mensen.

Mensgericht leiderschap in de praktijk: je behoudt je energie en je hebt veel minder last van stress. Je collega's werken graag samen met jou. Je beschikt over een gezonde portie eigenwaarde en je handelt naar gedeelde waarden.  

NLP

NLP oftewel NeuroLinguïstich Programmeren is mijn belangrijkste tool om jou hierin te coachen. Je komt zelf tot nieuwe inzichten. Je versterkt je 5 meta-skills.

Coachkader

Het Vorkmodel © is een meersporenmodel waarin de 4 LeVeLs helder geanalyseerd worden. Je bekijkt je problemen holistisch en ontdekt een diepere zingeving in al wat je doet en in wie je bent. En dat geeft je energie!

Deep LeVeL Trajecten

Leiderschap

NLP-coaching

Loopbaancoaching

 Perfectionismecoaching

Lachende dame met zonnebril met handpalmen op haar oren

Wat klanten zeggen

Na mijn coachingstraject bij Lieve heb ik een beter inzicht in waarom ik in bepaalde situaties verkeerd reageerde. Ik ken nu de tools en pas deze ook toe in stress-situaties zodat ik beter met die moeilijke situaties om kan.

Lieve begeleidt op een rustige en doelgerichte manier. Doordat ze blijft doorvragen, kwam ik tot de vraag waar het werkelijk om ging. Ze slaagde er in om alle informatie mee te nemen tijdens het coachgesprek en zo stapsgewijs verder te gaan. Ze behield het overzicht en tegelijk diepte ze het punt waar het over ging op een heldere en vriendelijke manier uit.

Lieve is een warme hartelijke vrouw. Ze heeft een enorme kennis en bagage die ze op een authentieke manier toepast op verschillende vraagstukken en doelen die ik had. Ze is zo krachtig in haar vraagstelling en feedback geven op een manier die aanzet tot zelfreflectie. 

Maak je gratis afspraak voor kennismaking

Belgium

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Onze privacyverklaring is van toepassing.

Wil je dat jouw feedback impact heeft?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-book
10 tips om feedback te geven met impact

Je krijgt max. 2 mails per maand en
 je kan op elk moment uitschrijven


e-book - 10 tips om feedback te geven met impact