Lieve Vander Linden van Deep LeVeL Teams aan het wandelen in de bergen.

Missie en visie

Je leert meer van mensen die respectvol je gedachtegang bevragen
dan van degenen die je gelijk  of ongelijk geven.

Over mij

Bio - Lieve Vander Linden (°1965)

Eerder per toeval kwam ik in contact met NLP. En het klikte! Tijdens de opleiding stelde ik vast dat mijn analytisch denkvermogen (van opleiding ben ik master in de fysica) een krachtig instrument is. Door mijn reflectieve en analytische vragen haal ik in korte tijd veel uit de mensen.

Lieve Vander Linden legt het Vorkmodel uit dat op de flipchart staat. Zelfsturing: hoe? - Project: Wat? - Identiteit: Wie?

Nadien ben ik gecertificeerd als professioneel Ontwikkelingsgerichte Coach. De Ontwikkelingsgerichte Benadering © en het ondersteunende Vorkmodel © zijn echt mijn ding. Het sluit volledig aan bij mijn visie over persoonlijke ontwikkeling. De VORK is het kader waarin ik coach. NLP blijkt een heel krachtig instrument om m.b.v. oefeningen met mijn coachees aan de slag te gaan.

Ondertussen heb ik de opleiding Ontwikkelingsgericht Coachen van Teams gevolgd en ben ik gecertificeerd als professioneel facilitator van Ontwikkelcirkels. Tot slot heb ik me geperfectioneerd in perfectionisme met de OCP-methodiek en loopbaancoaching.

Visie

  • Ik ben ervan overtuigd dat we als mens groeien door in dialoog te gaan met elkaar.
  • Ik ben ervan overtuigd dat wanneer we 'met' elkaar praten in plaats van 'tegen' elkaar, dat mensen dan openbloeien en zich goed voelen in hun bedrijf, organisatie of school.
  • Ik ben ervan overtuigd dat gezonde relaties tussen collega's de basis zijn voor een goed draaiend team.
  • Ik ben ervan overtuigd dat een mensgerichte benadering van zakendoen, van omgaan met elkaar, van onderwijzen,... zingeving stimuleert en uitval tegengaat. 


Mensen zijn geen robots. Mensen zijn mensen met een existentiële behoefte aan interactie en erkenning. Je kan hier dus niet aan onderuit. Met Deep LeVeL Teams bouw ik een brug tussen deze noden en effectief zakendoen, diensten leveren of onderwijzen. 

Podcasts

In mijn podcasts maak je verder kennis met mijn visie over persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en zingeving. Ontdek nieuwe inzichten en krijg tips via mijn podcastkanaal De verandering die je wil zien

Het wellbeingmodel van Lieve Vander Linden - Individu, team, organisatie

Het wellbeing-model

Naarmate je team professionaliseert op vlak van communicatie, stijgt het welbevinden op het werk. Effectiever communiceren is dan ook de meest duurzame oplossing om meer verbinding te creëren tussen de verschillende levels. Je leest er meer over in de gratis mini-gids

Missie

Het is mijn missie mensen te faciliteren in

  • het ontwikkelen van menselijk leiderschap door ze de vijf meta-skills eigen te maken: patroonbewustzijn, eigenwaarde, mensgerichtheid, co-creëren en duurzaamheid.
  • het aangaan van duurzame relaties, zowel op het werk als privé
  • bewustwording dat ze deel zijn van een groter geheel en dat ze daar een positieve impact op kunnen hebben


Wil je verandering in je leven? Begin dan bij jezelf. Je hebt meer invloed dan je denkt! Ik coach je op 4 verschillende sporen (project, identiteit, zelfsturing, groter geheel) zodat je als gehele mens ontwikkelt. Je krijgt geen talenten-, passie-, kleuren- of welke andere persoonlijkheidstest dan ook. Je krijgt wel nieuwe inzichten en tools mee om sterker te staan vanuit jezelf en om meer zingeving te ervaren. Je van betekenis voelen begint bij jouw Deep LeVeL persoonlijke ontwikkeling.

Waarom kiezen voor Deep LeVeL Teams?

Scherpe vragen

Wanneer je met Deep LeVeL Teams in zee gaat, krijg je geen voorgekauwde antwoorden. Wel Deep LeVeL vragen om zelf tot nieuwe inzichten te komen.

Onderbouwde analyses

Bij Deep LeVeL Teams doen we niet aan zweverige prietpraat. Je ontdekt wel de samenhang tussen je denken, voelen en doen.

Mijn missie en visie lopen als een rode draad doorheen de coachings en  trainingen. 

Verfrissende inzichten

Je krijgt geen muffe theorieën voorgeschoteld. Deep LeVel Teams gaat voor Deep LeVeL leren. Je krijgt een basis aan theorie mee. Tijdens de ervaringsgerichte oefeningen kom je tot een betere manier van functioneren. Je doet nieuwe inzichten op. Je verdiept je in hoe communicatie echt in elkaar zit. Je ervaart wat werkt en wat niet.

Professioneel

Ruime onderwijs- en trainingservaring. Vakkennis. Rustig en integer. Gestructureerde syllabus met Deep LeVeL inhoud. Om het met de woorden van een deelnemer te zeggen: "Lieve is haar training". 

Opleidingen


Tal van kortere opleidingen: bemiddelingsgericht werken, charismatisch spreken, omgaan met conflicten,...

Uit Jezelf

In 2012 richt ik Uit Jezelf op. In 2022 is daar Deep LeVeL Teams bijgekomen.

NPOW - Deep Evolvement

Samen met Rudy Vandamme (de grondlegger van het ontwikkelingsgericht gedachtegoed) en collega coaches, hebben we in 2016 het Netwerk voor Professionals in Ontwikkelingsgericht Werken (NPOW) opgericht. We nemen het voortouw in de transitie die de samenleving doormaakt. We moedigen leidinggevenden, CEO's, medewerkers, onderwijsmensen, coaches,...  aan om zingeving en bewustwording van het grotere geheel centraal te stellen. Na rebranding is de term Ontwikkelingsgericht  vervangen door Deep Evolvement


Vrijwilligerswerk bij Youth at Risk

Sinds 2010 ben ik vrijwilligster bij Youth At Risk (YAR). Deze organisatie biedt jongeren in moeilijkheden tussen 16 en 21 jaar een kans om hun leven weer op de sporen te krijgen. Elke jongere krijgt een persoonlijke coach (= vrijwilliger). Het programma laat jongeren ervaren dat ze vanuit hun eigen verantwoordelijkheid keuzes kunnen maken, waardoor zich nieuwe mogelijkheden aandienen. Heb je interesse om vrijwilliger te worden bij YAR? Ga naar  www.yarvlaanderen.be. Je krijgt een degelijke opleiding en je wordt goed ondersteund in je rol als coach. YAR zoekt diverse profielen. Je moet geen professionele coach zijn om vrijwilliger te worden. 

Maak je gratis afspraak

Belgium

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Onze privacyverklaring is van toepassing.

 

Wil je dat jouw feedback impact heeft?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-book
10 tips om feedback te geven met impact

Je krijgt max. 2 mails per maand en
 je kan op elk moment uitschrijven


e-book - 10 tips om feedback te geven met impact