Het team zit in een cirkel

Deep LeVeL Teamontwikkeling

Teams die het verschil willen maken investeren tijd in ontwikkeling. Hoe ga je met elkaar om? Geef zuurstof aan samenwerkingen zodat je mensen in je team willen blijven werken.  Beseffen dat je met je team deel uitmaakt van een groter geheel creëert zingeving. Wat een basisbehoefte is van de mens.

Tijdens een Deep LeVeL Teamontwikkelingstraject komt het team tot een fundamenteel nieuwe manier van functioneren. Je voelt je erkend en gehoord, je staat open voor andere meningen en je neemt mede-eigenaarschap op. De collectieve intelligentie komt naar boven. Je voelt je thuis in je team.

Het Deep LeVeL Teamontwikkelingstraject

Het DLT-traject is een groeiproces. Na het intakegesprek wordt een ervaringsgericht traject op maat van je team samengesteld.

De 5 meta-skills zijn de basis zijn voor een goede samenwerking. Een all-in teamontwikkelingstraject bestaat uit:Lees verder ↓

 

Wil je een alternatief voor de klassieke vorm van functionerings- of feedbackgesprekken? 
Vraag dan een FIT © aan, een functioneringsgesprek in teamverband. 


Om het teamontwikkelingsproces te structureren, gebruik ik de Ontwikkelcirkel ©. Het is een sterk onderbouwde methodiek om groepsgesprekken te faciliteren en teams meer zelfsturend te maken. Het is opgebouwd vanuit een sterke visie: de ontwikkeling van het team wordt gezien als een samenspel tussen jouw persoonlijke ontwikkeling en dat van het team en de organisatie. We creëren een gezond team-ecosysteem met gezonde relaties.

Wat wint je team erbij?

  • Het wederzijds vertrouwen groeit
  • Gezonde teamspirit
  • Er is dialoog mogelijk om co-creatief tot resultaten of oplossingen te komen
  • Doeltreffende communicatie zodat de doorlooptijd van projecten ingekort wordt en doelen sneller bereikt worden
  • Eigenaarschap en verantwoordelijkheidszin worden aangewakkerd
  • Het zelfsturend vermogen versterkt: het team herkent de signalen en grijpt onmiddellijk in zodat valkuilen vermeden worden
  • Medewerkers bloeien open
  • Meer tevredenheid en motivatie, minder stress, minder ziekteverzuim, minder burn-out
  • Betere relatie met collega's, klanten en leveranciers
  • Feedback en functioneringsgesprekken sorteren effect


Wat wint je organisatie erbij?

Wanneer je mensen zich thuis voelen in je organisatie, zijn ze fier er te mogen werken. Je bedrijf, organisatie of school krijgt een krachtige uitstraling naar de buitenwereld toe. Je merk wordt verbonden met menselijkheid. Je organisatie staat voor een krachtige visie. Je school staat voor kwaliteitsonderwijs. 

Waarom een externe facilitator?

Soms zit je als team te dicht op elkaar om bewust te zijn van de valkuilen. Als externe facilitator bekijk ik je team vanuit een ander perspectief. Je mensen worden zich bewust van de patronen die er spelen zodat we naar de kern van het probleem gaan. Je team krijgt nieuwe inzichten en is in staat om om te gaan met moeilijke situaties. 

Neem contact op

Belgium

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Onze privacyverklaring is van toepassing.

Wil je dat jouw feedback impact heeft?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
en ontvang het gratis e-book
10 tips om feedback te geven met impact

Je krijgt max. 2 mails per maand en
 je kan op elk moment uitschrijven